Reserveer een tafel

Feesten

Bij de Stoov geloven we dat het leven gevierd moet worden. Daarom hebben we ons toegewijd om niet alleen de beste culinaire ervaring te bieden, maar ook een gastvrije en veelzijdige locatie te zijn voor allerlei soorten evenementen. Of je nu een klein intiem samenzijn wilt organiseren of een grootschalig feest, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw ideale event tot een succes te brengen. 

Wij bieden de mogelijkheid om een evenement te vezorgen vanaf 30 tot 300 personen. Door gebruik te maken van alle locaties op Kampeerdorp de Zandstuve is er altijd een geschikte plek voor jullie feest. Wij hebben alles in huis om aan jullie behoeften te voldoen. Zo ben je als zakelijke maar ook als particuliere gast bij ons aan het juiste adres. 

Het is mogelijk om bij ons een feest te organiseren vanaf november tot en met maart. Neem contact met ons op om je volgende evenement te plannen en laat ons de perfecte omgeving creëren waarin jij en je gasten kunnen genieten en herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Willen jullie een activiteit tijdens het event? Ook dat is mogelijk door een samenwerking met AnSi Events

Klik hier om onze arrangementen te bekijken.

BRUILOFT
VERGADEREN
FEESTEN
BEDRIJFSFEEST
TEAMBUILDING
CONGRES